TIMO LEHTIMÄEN KIINNOSTUKSESTA JOHTAVAKSI TOIMITTAJAKSI

Teräsmyynnin perustaja Timo Lehtimäki on työskennellyt terästen parissa 80-luvulta asti. Yrittäminen alkoi ensin sivutoimisena ammattikoulunopettajan työn rinnalla. Täysipäiväiseksi yrittäjäksi Timo siirtyi 1994.

Aluksi Timon yritys tarjosi terästuotteille hiekkapuhallusta ja pohjamaalausta. Kysynnän kasvaessa palvelua laajennettiin terästen toimittamiseen. Teräsmyynnin kilpailutekijät – asiakaslähtöisyys ja räätälöidyt tuotteet – ovat pysyneet vuosikymmenten ajan samoina. Yrityksen palvelua ja tuotteita on laajennettu kysynnän ja asiakkaiden tarpeiden mukaan.

Teräsmyynnin yksilöllinen palvelu ja räätälöidyt tuotteet erottavat yrityksen kilpailijoista myös jatkossa.

MIKSI VALITA TERÄSMYYNTI?

1. Räätälöidyt tuotteet
Toimitamme haluamasi tuotteet määrämittaan sahattuna, leikattuna, taivutettuna, pintakäsiteltynä ja tarvittaessa hitsattuna. Saat kauttamme myös koneistuspalvelut.

2. Pitkä historia
Yli 20 vuoden ajalta kertynyt kokemus näkyy henkilökuntamme toiminnassa. Tunnemme hyvin kaikki materiaalit ja tiedämme, miten niitä käsitellään.

3. Satoja pitkiä asiakassuhteita
Panostamme asiakastyytyväisyyteen ja pitkiin asiakassuhteisiin. Siitä merkkinä on sadat aktiiviset asiakkuudet ympäri Suomen.

4. Työllistämme Suomessa
Asiakkaamme arvostavat kotimaassa tehtyä työtä. Teräspalvelukeskuksemme sijaitsee Suomessa. Työllistämme noin 20 vakituista työntekijää ja laajan alihankkijaverkoston.

5. Keskeinen sijainti
Keskeinen sijainti Jyväskylässä mahdollistaa nopeat toimitukset joka puolelle Suomea. Meille on helppo tulla.