Teräsblogi

Tässä blogisssa kerromme teille teräksistä ja millaista meidän työ on. Tämä on Teräsmiesten ja Teräsmuijien päiväkirja.

Lue lisää tiimistä

Mitä eroa on teräslaaduilla S235 ja S355

Teräslaadut S235 ja S355 ovat yleisimmin käytettyjä materiaaliseoksia muototeräksissä, rakenneteräksissä ja palkeissa. Puhekielessä puhutaan mustasta teräksestä ja sitä on saatavilla kaiken muotoisena aina pienestä huonekaluputkesta vahvoihin kantaviin palkkeihin saakka. Kun puhutaan mustasta teräksestä, sillä tarkoitetaan ”tavallista terästä” ja sen ominaisuuksiin kuuluu ruostuminen.

Tässä muutama esimerkkikuva tuotteista, jotka ovat laadultaan S235 tai S355 (kulmateräs, lattateräs, rhs ja pyöröteräs).

Nuorrutusteräs

Nuorrutusteräksen nimi tulee sen valmistuksen kaksivaiheisesta lämpökäsittelyprosessista eli nuorrutuksesta. Ensin teräs karkaistaan kuumentamalla sen korkeaan lämpötilaan ja jäähdyttämällä se nopeasti kastamalla. Sen jälkeen teräs päästetään haluttujen materiaaliominaisuuksien saavuttamiseksi.

Saumaton teräsputki

Teräsmyynnin suurin tuoteryhmä on kuumavalssatut saumattomat teräsputket.

Tänä vuonna näitä pääasiassa paksuseinämäisiä putkia olemme myyneet noin 600 tonnia. Varastomme mittavalikoima on Suomen laajimpia ja se kattaa mittoja aina 711mm saakka. Saumattomissa putkissa mittoja löytyy reilusti, joka mahdollistaa esimerkiksi pienemmät työvarat koneistuksessa.

Saumattomia putkia käytetään esimerkiksi koneistusaihioina, akseleina, teloina ja teräsrakenteiden osina muun muassa konepaja- ja rakennusteollisuudessa.

Teräsmyynnin uutiskirje

Haluamme pitää asiakkaat ajantasalla meidän kuulumisista ja jakaa meidän osaamista teräksistä. Alamme lähettämään vuoden 2024 alussa uutiskirjettä kerran kuussa. Joulukuussa testasimme toimintoa joulutervehdysten muodossa.

Jos et ole vielä uutiskirjeen tilaaja, niin kipin kapin linkin kautta tilaamaan. Tilaa täältä.

Uutiskirjeen tilaajat saavat ensimmäisten joukossa tietoa uusista videoista tai artikkeleista.

Joulun aukioloajat

Joulun 2023 poikkeavat aukioloajat:

Pe 22.12 avoinna 7-17

Ma 25.- Ti 26.12 suljettu

Ke 27.- Pe 29.12 avoinna 7-17

Ma 1.1. suljettu

Ti 2.1 -> avoinna 7-17

Rautaisaa Joulun aikaa!

Teräsmyynti x Teräselementti yhteistyövideo

Yhteistyössä on voimaa! Teräsmyynti Suomi Oy ja Teräselementti Oy yhteistyövideo. Toimitimme asiakkaallemme 150 tonnia teräsputkea, joka oli putkilaserilla määrämittaan leikattuna asiakkaan toivomaan mittaan. #kovempikumppani #teräsmyynti #teräselementti #alihankinta #alihankintateollisuus #putkilaser #laserleikkaus #teräsputki #yhteistyö #yhdessävahvempia

Kakkutarjoilu to 19.10 Teräsmyynnissä

Kakkutarjoilu to 19.10 kello 8-17

Teräsmyynnin perustaja Timo Lehtimäki täyttää 70-vuotta ja sen kunniaksi kutsumme asiakkaat ja yhteistyökumppanit kakkukahveille

Tervetuloa!

Teräsmyynti Suomi Oy Hakkutie 6, Jyväskylä

MYYNTIASSISTENTTI JASMIINA MYYNNIN TUEKSI

Saatiin keväällä vahvistusta myyntitiimiin ja mukaan hyppäsi Jasmiina Kotilainen. Jasmiinan rooli on myyntiassistentti ja hänen tehtävänään on tukea myyntiä, avustaa juoksevissa asioissa sekä lähettää mm. ainestodistuksia asiakkaille. Kasvun merkki on sekin, että myynti tarvitsee oman assarin asioiden hoitoon. Mitä tahansa tilaukseen liittyen tulee, niin voit olla suoraan yhteydessä Jasmiinaan. jasmiina.kotilainen@terasmyynti.com 041 730 5669 #kovempikumppani #terasmuija #terasmyynti #rautaanetista

Teräsmyynti valittu Kasvu Openin sparrausohjelmaan

Teräsmyynti on valittu Kasvu Open sparrausohjelmaan! Keski-Suomen sparrausohjelmaan valittiin 15 yritystä ja me olemme yksi heistä. Tämä tuntuu tosi hienolta, kun potentiaalimme nähdään. Henkilökuntamme on tehnyt hurjan hienoa työtä ja nyt meillä on pohjat kunnossa kasvua varten! Linkin takaa löydät kaikki Keski-Suomen kasvuohjelmaan valitut yritykset, lue lisää täältä.

Joulun 2022 ja vuodenvaihteen aukioloajat

Pe 23.12 avoinna 7-17

Ma 26.12 suljettu

Ti 27- Pe 30.12 avoinna7-17

Ma 2.1. – To 5.1 avoinna 7-17

Pe 6.1 suljettu

Kiitämme asiakkaita ja yhteiskumppaneita kuluneesta vuodesta! Onnea menestystä vuodelle 2023!

Yhteytiedot löydät täältä

Tilaa uutiskirje

Blogia kirjoittaa Teräsmuijat Solja ja Tiina. Ollemme toisen polven yrittäjiä teräksen myyjinä ja työskennelleet teräsmyynnissä puolet elämästämme.

Haluamme pitää blogin rentona ja siellä saa kuulua meidän ääni. Ei turhaa jäykistelyä, vaan asiaa rennolla otteella. Meillä on töissä noin 20 teräsosaajaa, joilta saamme apuja kirjoittamistyöhön ja faktantarkistukseen. Toivottavasti viihdyt seurassamme.