Teräsmyynti Suomi Oy:n yleiset myyntiehdot yritysten väliseen kaupankäyntiin

Soveltamisala:

Noudatamme Teknisen Kaupan Liiton terästen ja metallien yleisiä myyntiehtoja TK Teräkset ja metallit 2010. Sovelletaan kaikkiin Teräsmyynti Suomi Oy:n toimituksiin ellei ole kirjallisesti toisin sovittu.

 

Toimitus kotimaan toimituksille:

Kotimaan kaupassa käytetään kulloinkin voimassa olevia FINNTERMS- toimitusehtoja. Mikäli muuta ei ole sovittu, toimitusehto on nouto. Rahti ja asianmukainen tuotteen vaatima pakkaus veloitetaan erikseen.

 

Pakkausveloitukset:

Kelmutus, sinkelöinti 0 €
Lautapakkaus 9 €
Lavapakkaus, eurolava 15 €
Lavakehikko 1000*2000 18 €
Lavakehikko 1250*2500 25 €
Lavakehikko 1500*3000 35 €

Muut pakkaukset sopimuksen mukaan
Hinnat alv. 0 %

Ainestodistukset on pyydettävä tilauksen yhteydessä, hinta 15,00 € / kp (alv 0%)

 

Maksuehto:

Maksuehto on 14 pv laskun päiväyksestä, ellei toisin ole sovittu. Pidätämme oikeuden vaatia toimituksen yhteydessä ennakkomaksua jos asiakasta koskeva luottovakuutuksemme irtisanotaan tai meillä on asiakkaalta erääntyneitä maksamattomia saatavia. Ennakkomaksua voidaan vaatia jo vahvistetuille toimituksille myös tilanteissa, joissa luottovakuutusyhtiö alentaa korvausmäärää tai muutoin olennaisesti muuttaa luottovakuutuksen ehtoja. Maksun viivästyessä, ostaja sitoutuu maksamaan viivästyneelle määrälle viivästyskorkoa 10,5 %, sekä maksamaan mahdolliset huomautuskulut. Myyntilaskut siirretään Collektor Bank AB:n reskontraan ja ne voidaan rahoittaa.

Myyntireskontramme hoitaa Collektor Bank, PL 79 • 00101 Helsinki • Puh: +358 9 3158 99 52.

 

Hinnanmuutokset:

Tehtaan hintojen, valuuttakurssien, rahdin, tullin, arvonlisäveron tai muun valtiollisen maksun muutokset vaikuttavat vastaavasti hintoihimme.