TERÄSMYYNTI SUOMI OY:N YLEISET MYYNTIEHDOT YRITYSTEN VÄLISEEN KAUPANKÄYNTIIN

SOVELTAMISALA:

Noudatamme Teknisen Kaupan terästen ja metallien yleisiä myyntiehtoja TK Teräkset ja metallit 2010 (painamalla linkkiä, aukeaa kaksi sivuinen dokumentti myyntiehdoista). Teknisen Kaupan terästen ja metallien yleisiä myyntiehtoja TK teräksen ja metallit 2010 sovelletaan kaikkiin Teräsmyynti Suomi Oy:n toimituksiin ellei ole kirjallisesti toisin sovittu.

 

TOIMITUS KOTIMAAN TOIMITUKSILLE:

Kotimaan kaupassa käytetään kulloinkin voimassa olevia FINNTERMS- toimitusehtoja. Mikäli muuta ei ole sovittu, toimitusehto on nouto. Rahti ja asianmukainen tuotteen vaatima pakkaus veloitetaan erikseen.

 

PAKKAUSVELOITUKSET:

Sinkelöinti 0 €
Kelmutus, 6 m nippu 10 €
Lautapakkaus 10€
Lavapakkaus, eurolava 16 €
Lavapakkaus, teholava 9 €
Lavakaulus 14 €
Lavakehikko 1000*2000 25 €
Lavakehikko 1250*2500 30 €
Lavakehikko 1500*3000 45 €

 

Muut pakkaukset sopimuksen mukaan
Hinnat alv. 0 %

Ainestodistukset on pyydettävä tilauksen yhteydessä, hinta 15,00 € / kp (alv 0%)

 

MAKSUEHTO:

Maksuehto on 14 pv laskun päiväyksestä, ellei toisin ole sovittu. Pidätämme oikeuden vaatia toimituksen yhteydessä ennakkomaksua jos asiakasta koskeva luottovakuutuksemme irtisanotaan tai meillä on asiakkaalta erääntyneitä maksamattomia saatavia. Ennakkomaksua voidaan vaatia jo vahvistetuille toimituksille myös tilanteissa, joissa luottovakuutusyhtiö alentaa korvausmäärää tai muutoin olennaisesti muuttaa luottovakuutuksen ehtoja. Maksun viivästyessä, ostaja sitoutuu maksamaan viivästyneelle määrälle viivästyskorkoa 12 %, sekä maksamaan mahdolliset huomautuskulut. Myyntilaskut siirretään Norion Bank AB:n reskontraan ja ne voidaan rahoittaa.

Myyntireskontramme hoitaa Norion Bank, PL 79 • 00101 Helsinki • Puh: +358 9 3158 99 52.

 

HINNANMUUTOKSET:

Tehtaan hintojen, valuuttakurssien, rahdin, tullin, arvonlisäveron tai muun valtiollisen maksun muutokset vaikuttavat vastaavasti hintoihimme.