Teräsblogi

Lemminkäinen: “Toimitukset tarpeiden mukaan”

Lemminkäinen: “Toimitukset tarpeiden mukaan”

Lemminkäinen: “Toimitukset tarpeiden mukaan”

Teräsmyynti Timo Lehtimäki valikoitui rakennusyhtiö Lemminkäisen Jyväskylän alueen rakennustyömaiden teräksen toimittajaksi paikallisuuden sekä kilpailukykyisen hinnoittelun perusteella. Paikallisuus mahdollistaa muun muassa joustavat ja nopeat toimitukset kunkin työmaan aikataulun ja tarpeen mukaisesti.

Lemminkäisen työmaille tarvittavat rakenne- ja muut teräkset tilataan Teräsmyynti Timo Lehtimäeltä valmiiksi mittoihin leikattuina. Asennuksen hoitaa Lemminkäinen itse. Jyväskylän työpäällikkö Ville Niskakangas on ollut tyytyväinen Teräsmyynti Timo Lehtimäen toimintaan.

– Valitsimme Teräsmyynti Timo Lehtimäen paikallisuuden sekä kilpailukykyisen hinnoittelun perusteella, Ville muistelee.

Paikallisuuden monet edut

Paikallisuus on osoittautunut useammassa suhteessa suureksi eduksi. Teräkset toimitetaan työmaille läheltä, mikä puolestaan mahdollistaa esimerkiksi aikataulujen ja tilausten joustavuuden.

– Teräsmyynti Timo Lehtimäki pystyy toimittamaan tilauksemme joustavasti, meidän aikataulujemme ja tarpeidemme mukaan. Tarvittaessa toimitukset tulevat hyvinkin nopeasti. Ainahan se helpottaa, kun tavarantoimittaja on lähellä, Ville summaa.

Toimitusten nopeus ja aikataulujen joustavuus eivät ole ainoa paikallisuudesta saatava etu. Paikallisuus mahdollistaa nimittäin myös sen, ettei Lemminkäisen juurikaan tarvitse varastoida teräsmateriaaleja työmailleen.

– Tilaamme paljon suhteellisen pieniä toimituksia, esimerkiksi erilaisia teräspilareita ja elementtiasennuksiin tarvittavia korkolappuja. Toimitusten tullessa läheltä olemme aina voineet tilata vain sen verran tavaraa kuin tarvitsemme. Tämä mahdollistaa sen, ettei meidän ole juurikaan tarvinnut varastoida teräksiä työmaille, Ville kiittelee.

“Teräsmyynti Timo Lehtimäki on mielestäni luotettava toimija.”

Ville kokee, että Teräsmyynti Timo Lehtimäen toiminta on kaikkineen ollut asiakaslähtöistä, luotettavaa sekä joustavaa. Joskus työmaiden aikatauluissa saattaa tulla muutoksia, jotka vaikuttavat myös teräksien tilauksiin. Tämä ei kuitenkaan ole tuottanut ongelmia.

– Teräsmyynti Timo Lehtimäki on mielestäni luotettava toimija ja voin suositella heitä. Heiltä kun tilaa, niin tavara tulee, Ville kiteyttää.

Tilaa uutiskirje

Blogia kirjoittaa Teräsmuijat Solja ja Tiina. Ollemme toisen polven yrittäjiä teräksen myyjinä ja työskennelleet teräsmyynnissä puolet elämästämme.

Haluamme pitää blogin rentona ja siellä saa kuulua meidän ääni. Ei turhaa jäykistelyä, vaan asiaa rennolla otteella. Meillä on töissä noin 20 teräsosaajaa, joilta saamme apuja kirjoittamistyöhön ja faktantarkistukseen. Toivottavasti viihdyt seurassamme.