Teräsblogi

Pasi Mantila, Empower IN Oy: “Olemme olleet tyytyväisiä”

Pasi Mantila, Empower IN Oy: “Olemme olleet tyytyväisiä”

Pasi Mantila, Empower IN Oy: “Olemme olleet tyytyväisiä”

Empower IN Oy on kunnossapitoalan erikoisosaajia sisältävä ja kunnossapitopalveluita tarjoava yritys ja monialakonserni, joka toimii Pohjoismaissa ja Baltiassa. Yhteistyö Empowerin ja Teräsmyynti Timo Lehtimäen välillä on jatkunut jo 6 vuotta.

Teräsmyynti Timo Lehtimäeltä Empower tilaa tarvitsemiansa kokonaisvaltaisia terästoimituksia. Empowerin Kotkan huoltokeskuksen yksikönpäällikkö Pasi Mantila vastaa Kotkan ja kolmen muun huoltokeskuksen toiminnasta.

– Tilaamme pääsääntöisesti kirkkaita ja mustia teräsmateriaaleja. Teräsmyynti Timo Lehtimäki toimittaa hyvin pitkälti kaikkia tarvitsemiamme teräksiä laajalla skaalalla, Pasi kertoo.

Asiakaslähtöistä ja joustavaa palvelua

Teräsmyynti Timo Lehtimäki valikoitui Empowerin teräksentoimittajaksi palvelukykynsä sekä palvelukokonaisuutensa perusteella. Empowerille ehdottomia ominaisuuksia ovat myös nopeat toimitukset sekä tarvittava joustavuus.

– Tänään kun tilataan, niin huomenna aamulla tavara saadaan. Palvelu on ollut asiakaslähtöistä ja todella hienoa joustoa on löytynyt. Olemme saaneet, mitä olemme tarvinneet ja tilanneet, Pasi summaa.

Nopeiden toimitusten ansiosta ei Empowerin ole juurikaan tarvinnut pitää omia materiaalivarastoja. Teräsmateriaalit tulevat asennusvalmiina joko mittoihin leikattuna tai kuvan mukaan poltettuna. Tätä kautta hukkamateriaali ja Empowerin oman sidotun pääoman määrä on pystytty minimoimaan.

“He arvostavat yhteisiä asiakkuuksiamme sekä haluavat kehittää yhteistyötämme”

– Olemme olleet tyytyväisiä Teräsmyynti Timo Lehtimäen toimintaan! He arvostavat yhteisiä asiakkuuksiamme sekä haluavat kehittää yhteistyötämme. He myös ymmärtävät toimintamme hektisyyden ja ovat vastanneet tarpeeseemme häiriöttömästi, Pasi kiittelee.

– Kerran toteutimme erästä haasteellista tuoteprojektia asiakkaalle, jossa ison ratkaisun haasteen selvittämiseksi teki Teräsmyynti Timo Lehtimäen vastuumyyjämme Kristian. Tästä olemmekin hänelle kiitokset välittäneet, Pasi lisää.