Teräsblogi

Plasmaleikkaajat koulutuksessa Saksassa

Plasmaleikkaajat koulutuksessa Saksassa

Plasmaleikkaajat koulutuksessa Saksassa

Uuden plasmakoneen asennus on valmis!  Lähetettiin neljä leikkaajaa koulutukseen Saksaan Zinserin tehtaalle. Halusimme varmistaa, että henkilöstöllä on viimeisin osaaminen käytössään. Saamme koneen kaikki osa-alueet tehokkaasti käyttöön, kun valmistajan toimesta koulutuksessa käytiin koko koneen toimintaperiaatteet läpi. Nyt on väki koulutettu Zinserin plasmakoneen käyttöön ja olemme valmiita ottamaan tilauksia uudelle koneelle.

Mukana koulutuksessa oli myös Vossilta huoltomies. Vossi Group Oy edustaa Zinseriä suomessa.  Koemme, että on helppo lähteä tekemään tuotantoa uudella koneella, kun Vossin huoltomies on tuttu koulutuksesta ja voimme soittaa hänelle jos tulee kysyttävää. Näin suurissa tuotannon uudistuksissa on erittäin tärkeää kumppanuus ja toimivuus. Kun ihmiset tutustuvat toisiinsa projektin aikana on jatkossa helppo toimia.

”Koulutus oli monipuolinen ja se kehitti omaa osaamista ja ammattitaitoa. Oli hienoa viettää oman työtiimin kanssa viikko saksassa. Koulutusviikko tiivisti työporukkaa.” Taneli Ruusala, plasmaleikkaaja

Oli hienoa, kun leikkaajat kertoivat miten koulutus kasvatti ammattiylpeyttä ja osaamisen tasoa. Osaamisen kasvamisen ja uuden koneen myötä saamme nostettua plasmaleikkeiden laatua merkittävästi.

Investointihankeeseen on saatu Euroopan Unionin myöntämä Yrityksen kehittämisavustus.