Teräsblogi

Risto Honkanen, RTA-Metalli: “Joustavuutta löytyy!”

Risto Honkanen, RTA-Metalli: “Joustavuutta löytyy!”

Risto Honkanen, RTA-Metalli: “Joustavuutta löytyy!”

Saarijärveläinen RTA-Metalli on tehnyt yhteistyötä Teräsmyynti Timo Lehtimäen kanssa jo yli 30 vuotta. Pitkän yhteistyön taustalla vaikuttavat muun muassa Teräsmyynti Timo Lehtimäen monipuolinen tuotevalikoima, joustavuus sekä kohdillaan oleva hinta.

RTA-Metalli toimii konepajateollisuuden alihankkijana valmistaen metallisia komponentteja laidasta laitaan. RTA-Metallin ostaja, Risto Honkanen, vastaa lähes kaikista yrityksen tuotannon tarvitsemista materiaalihankinnoista. Teräsmyynti Timo Lehtimäeltä RTA-Metalli tilaa pääsääntöisesti mustaa rautaa: levyä, putkia, palkkeja, valmiita leikkeitä ja muita teräksiä.

– Olemme tehneet yhteistyötä Teräsmyynti Timo Lehtimäen kanssa yrityksemme alkuajoista asti, eli noin 30 vuotta, Risto kertoo.

Joustavat ja nopeat toimitukset

RTA-Metalli tilaa mustaa rautaa sekä muita teräksiä joko täyspitkänä tai mittoihin sahattuna. Toimitukset Jyväskylästä Saarijärvelle kulkeutuvat tarvittaessa hyvinkin nopeasti sekä joustavasti.

– Joustavuutta löytyy! Tilaukset tulevat nopeimmillaan jopa muutamassa tunnissa. Jos aamulla kiireessä soitan, on tilaus perillä jo iltapäivällä. Teräsmyynti Timo Lehtimäki ei ota tällaisesta kiireellisestä toimituksesta kohtuutonta lisähintaa, mikä on hyvä asia, Risto kiittelee.

RTA-Metalli ei voi juurikaan varastoida tilaamiaan teräksiä, joten siinäkin suhteessa nopeat, läheltä tulevat toimitukset ovat etu. Useimmiten tilaukset tehdään muutamaa päivää tai noin viikkoa etukäteen.

“Hyvinhän meillä menee!”

Yhteistyö RTA-Metallin ja Teräsmyynti Timo Lehtimäen välillä sujuu ja tarjouspyyntöjä tehdään tasaiseen tahtiin. Yhteistyön aktiivisuus vaihtelee yritystoiminnan hektisyyden ja RTA-Metallin tuotannon tilanteen mukaan.

– Hyvinhän meillä menee! Olen ollut tyytyväinen Teräsmyynti Timo Lehtimäen toimintaan, ja voin suositella heitä. Jos joku tuttu tarvitsisi esimerkiksi mustaa rautaa läheltä, suosittelisin pyytämään tarjouksen Teräsmyynti Timo Lehtimäeltä. Heiltä löytyy kokonaisuudessaan hyvä ja laaja tuotevalikoima, Risto summaa.

Tilaa uutiskirje

Blogia kirjoittaa Teräsmuijat Solja ja Tiina. Ollemme toisen polven yrittäjiä teräksen myyjinä ja työskennelleet teräsmyynnissä puolet elämästämme.

Haluamme pitää blogin rentona ja siellä saa kuulua meidän ääni. Ei turhaa jäykistelyä, vaan asiaa rennolla otteella. Meillä on töissä noin 20 teräsosaajaa, joilta saamme apuja kirjoittamistyöhön ja faktantarkistukseen. Toivottavasti viihdyt seurassamme.