Teräsblogi

Teräsmyynnille Suomen vahvimmat -sertifikaatti

Teräsmyynnille Suomen vahvimmat -sertifikaatti

Teräsmyynnille Suomen vahvimmat -sertifikaatti

Olemme tehneet Teräsmyynnissä hartiavoimin töitä yrityksen kehityksen eteen. Kehitystyön tulokset alkavat näkyä ja Teräsmyynti Suomi Oy:lle on myönnetty Suomen Vahvimmat Platina- sertifikaatti.

Sertifikaatti kertoo asiakkaille ja yhteistyökumppaneille, että yhteistyö yrityksen kanssa on kestävällä pohjalla. Platina-sertifikaattiin on oikeutettu 3 % yrityksistä.

Suomen Vahvimmat sertifikaatti myönnetään vain parhaista parhaille yrityksille, jotka ovat täyttäneet sertifikaattiin oikeuttavat tiukat ehdot ja korkean Rating Alfa -luottoluokituksen.

 

Teräsmyynti Suomi Oy henkilökunta

 

”Yrityksen historiaan on mahtunut paljon epävakaita ja vaikeita vuosia. Aloitettuamme sukupolven vaihdoksen vuonna 2019 päätimme, että yritys viritetään huppukuntoon.

Tie on ollut pitkä ja kivinen, olemme vielä matkalla kohti kirkkainta taivoitetta. Olemme hurjan ylpeitä henkilökunnan tekemästä työstä, ilman huipputiimiä tähän tälläiseen kehitysvauhtiin ei olisi päästy. Konkereettiset tunnustukset rohkaisevat ja tiedämme olevamme oikealla tiellä.”   

– Solja Lehtimäki, varatoimitusjohtaja, osakas

Tilaa uutiskirje

Blogia kirjoittaa Teräsmuijat Solja ja Tiina. Ollemme toisen polven yrittäjiä teräksen myyjinä ja työskennelleet teräsmyynnissä puolet elämästämme.

Haluamme pitää blogin rentona ja siellä saa kuulua meidän ääni. Ei turhaa jäykistelyä, vaan asiaa rennolla otteella. Meillä on töissä noin 20 teräsosaajaa, joilta saamme apuja kirjoittamistyöhön ja faktantarkistukseen. Toivottavasti viihdyt seurassamme.