työpaikka avoinna

Meillä on avoin työpaikka plasmaleikkaustehtävien parissa.
 
PLASMALEIKKAAJA
Työtehtävinä on metallikappaleiden leikkaus ja suunnittelu ohjelmoitavalla plasmaleikkauskoneella, metallituotteiden käsittely trukilla ja siltanosturilla sekä tavaran lähetys ja vastaanotto. Lisäksi työhön kuuluu plasmaleikkauskoneen perushuolto. Työpaikka on vakituinen.
 
Vaatimuksena:
-kokemusta plasmaleikkauskoneen käytöstä (työssä tai koulussa)
-osaamista CNC-ohjelmoinnista
-CAD-suunnittelun perusteet (Lantek Expert, Cad Planner, Excel)
-englannnin kielen perusteet
-oma-aloitteinen, aktviivinen ja asiakaslähtöinen työote.
Metallialan koulutus katsotaan eduksi.
 
Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä ja hyvälle tekijälle töitä on tarjolla vuosiksi.
 
Teräsmyynti Suomi Oy on jyväskyläläinen teräsalan yritys, joka toimittaa asiakkailleen terästä sekä tarjoaa erilaisia teräksen jalostamiseen liittyviä palveluita, kuten vesi- tai plasmaleikkausta, hitsausta, porausta, sahausta jne. Asiakaskunnastamme 90 % on yritysasiakkaita ja loput 10 % kuluttaja-asiakkaita, meillä on myös teräksiin keskittynyt verkkokauppa. Panostamme asiakastyytyväisyyteen ja pitkiin asiakassuhteisiin, josta merkkinä ovat sadat aktiiviset asiakkuudet ympäri Suomen.
 
Työyhteisönä olemme ihmisläheinen, ammattitaitoinen, kehityshaluinen, joustava ja ketterä. Olemme matala organisaatio, jossa arvostetaan kaikkien työpanosta. Meillä on hyvä työilmapiiri. Työnantajana olemme tasa-arvoinen, joustava ja työntekijöitä kuunteleva. Työntekijämme ovat tärkein voimavaramme, joten tuemme työntekijöitämme myös siviilielämän muutoksissa.
Lisää plasmaleikkauksesta
 
Hae paikkaa täältä.
 
Rekrytoinin hoitaa pitkäainen yhteistyökumppanimme Suomen henkilöstöasiantuntijat.
Hae paikkaa kotisivujemme kautta: https://henkilostoasiantuntijat.fi/tyopaikat/
Lisätietoja puhelimitse Markus Hirsimäki p. 044 240 9434 tai sähköpostitse markus.hirsimaki@henkilostoasiantuntijat.fi
 
Suomen Henkilöstöasiantuntijat Oy on keskisuomalainen henkilöstöpalvelualan yritys. Palveluihimme kuuluvat henkilöstövuokraus, rekrytointiratkaisut sekä työllistämisen asiantuntijapalvelut.
Olemme reilu ja omista työntekijöistämme huolehtiva henkilöstöpalveluyritys. Työterveyden ja lakisääteisten vakuutusten lisäksi olet meidän kauttamme vakuutettu myös vapaa-ajalla. Maksamme sinulle aina vähintään työehtosopimuksen mukaisen palkan lomarahoineen ja mahdollisine sairaspäivärahoineen.
Työntekijämme ovat vakuutettuja Fenniassa ja työterveys hoidettu Työterveys Laineen kautta.
Voit tehdä meillä töitä keikkaluontaisesti, määräaikaisesti tai vakituisesti. Rekrytointitoimeksiantojemme kautta voit työllistyä myös suoraan asiakasyrityksiimme. Haemme jatkuvasti uusia eri alan osaajia, joilla on osaamista ja halua tehdä töitä. Tule meille töihin!
Kategoriat: Ajankohtaista
YouTube
YouTube
LinkedIn
LinkedIn
Share
Instagram