Teräsblogi

Uusi Zinserin plasmakone asennettu

Uusi Zinserin plasmakone asennettu

Uusi Zinserin plasmakone asennettu

Uusi plasmakone on saatu tuotantovalmiuteen ja olemme valmiita vastaanottamaan tilauksia. Koko plasmatiimi on koulutettu ja nyt päästään tekemään teille huippulaatua uudella koneella. Lähiaikoina tulemme tekemään myös videoita, niin pääsette näkemään, miten hyvää jälkeä uusi Zinserin plasma tekee.

Plasmaleikkausosasto on toiminnassa myös heinäkuussa – eli tilausta vain sisään!

Zinserin 2425-I plasmaleikkauskone on ollut Teräsmyynnin historian suurin investointi. Samalla tuotantotiloihin tehtiin mittavat muutokset ja tämän vuoksi projekti on vaatinut melkoista luovuutta koko henkilöstöltä. Nyt projekti on punnerrettu kunnialla maaliin ja päästään nauttimaan upeasta plasmaleikkausjäljestä! Leikkaustiimi puhkuu intoa uuden tekemisen äärellä.

Zinser on Saksalainen yritys ja heillä on yli sadan vuoden kokemus koneiden rakentamisesta. Meidän kone oli toinen Suomeen toimitettu plasma ja tästä olemme ylpeitä. Uusi plasma tekee meistä taas napsun verran Kovemman Kumppanin.

Investointiin on saatu Euroopan Unionin myöntämä Yrityksen kehittämisavustus.

Uusi Zinserin plasmakone on asennettu ja tuotannossa ollaan valmiita ottamaan tilauksia vastaan. Plasmaleikkausosastomme on käynnissä koko kesän.

Tarjouspyynnön voit jättää lomakkeella täältä tai soittaa puh 020 7410 550. Myynnin kattavat yhteystiedot löytyy täältä.