Teräsblogi

Uudistumisen tilikausi päätökseen

Uudistumisen tilikausi päätökseen

Uudistumisen tilikausi päätökseen

Erikoinen vuosi saatu pakettiin onnellisesti. Teräsmyynnin tilikausi päättyy kesäkuun loppuun ja meidän loppukiri sattuu alkukesään.

On aika tehdä pientä yhteenvetoa menneestä vuodesta. Vuoden suurin tapahtuma oli uuden plasmakoneen hankinta. Projekti työllisti melkoisesti valmisteluineen ja mittavine tuotantotilojen muutoksineen. Plasmaosastomme oli melkein kaksi kuukautta seisokissa, mutta luottettavan kumppaniverkoston ansiosta saimme toimitettua asiakkaille leikkeitä keskeytyksettä. Vuosien mittaan olemme tunnistaneet, että kumppanuusverkosto on yksi menestyneen yrityksen kulmakivista. Tähän kiteytyy meidän slogan ”Kovempi Kumppani”. Nyt tuotanto uudella koneella pyörii täyttä häkää koko kesän.

Aloitimme Yrityskummien kanssa yhteistyön ja saimme Yrityskummiksemme kokeneen Raimo Saarisen. Yrityskummin kanssa olemme lähteneet kehittämään liiketoiminnan rakennetta ja prosesseja määrätietoisesti. Saimme kokoontua keväällä myyntitiimin kanssa päiväksi Alballe ja Raimo veti myynnin kehittämispäivän. Yrityskummitoiminnasta tulemme kertomaan syksyllä lisää.

Alkukesästä valmistui Teräsmyynnin uusi strategia, jonka pääpaino on asiakkaassa, henkilöstössä, kehittymisessä, kasvussa, kumppanuudessa ja vastuullisuudessa. Tulemme panostamaan henkilöstön osaamisen kasvattamiseen ja tätä kautta yrityksen kehittyminen on mahdollista. Ajattelemme, että osaava henkilökunta on se pumppu, joka vie yritystä eteenpäin. Kesäkuussa lähetimme koko leikkausosaston tiimin Saksaan viikon mittaiseen koulutuksen. Oli hienoa nähdä miten uuden oppiminen motivoi henkilökuntaa. Syksyllä työnjohtajamme aloittaa johtamiskoulutuksen yhteistyössä Gradian kanssa. Olemme Jyväskylässä onnekkaita, kun meillä on tarjolla paljon ammatillista koulutusta. Kehittymisen tiivistimme strategiassa lauseeseen ”Huomenna olemme parempia, kuin tänään”.

 

Teräsmyynti Suomi Oy:n strategia 2024

 

Solja Lehtimäki toteutti opinnäytetyön Teräsmyynnissä ja sen tuotoksena saatiin Teräsmyynnille tasapainotettu mittaristo. Mittaristoon olemme koonneet liiketoiminnan keskeisistä toiminnoista tavoitteet, jotka siivittävät meidät parhaaseen mahdolliseen tulokseen. Solja on menossa syyskuussa pitämään alustuksen Teräsmyynnin Balanced Scorecard:sta  Yrittäjien Johtaja-aamuun. Tervetuloa kuuntelemaan, mikäli aihe kiinnostaa.

Syksy näyttää mukavalta ja markkinoilta odotamme positiivista viretttä. Tilauskanta on pysynyt hyvällä tasolla myös kesän ja iloksemme olemme täysin työllistettynä. Näinä hankalina murroksen vuosina olemme erityisen tyytyväisiä, että asiakkaat ovat luottaneet meihin. Levähdetään kesä ja keretään voimia syksyn uudistuksiin.

Laitappa korvan taakse, että olemme suunnitelleet syyskuulle asiakkaille ja yhteistyökumppaneille suunnattua avointen ovien päivää. Tästä lisää elokuussa. Kiitos asiakkaille, henkiöstölle ja yhteiskumppaneille kuluneesta tilikaudesta. Alla meidän rautainen porukka, joka pystyy ihmeisiin!

 

Teräsmyynti Suomi Oy henkilökunta
Teräsmyynti Suomi Oy:n henkilökunta kuvattuna syksyllä 2023.

 

Kesäterveisin

Teräsmuija Solja Lehtimäki, varatoimitusjohtaja, osakas